17.05.2019, 00:00

Kauden päättäjäiset 17.5.


Kulauksen kauden päättäjäiset järjestetään perjantaina 17.5. klo 18.00 alkaen Kortepohjan C-talon saunalla sekä Lillukassa.

Kategoria: Uutiset
Kirjoittaja: Heli
Pian on taas aika juhlistaa mahtavasti sujunutta Kulauksen kevätkautta ja karistaa opintostressit hartioilta hillittömien bileiden muodossa!
Kulauksen kauden päättäjäiset järjestetään perjantaina 17.5. klo 18.00 alkaen Kortepohjan C-talon saunalla sekä Lillukassa. Iltaa aloittelemme saunalla, ja myöhemmin siirrymme naapuriin Lillukkaan jatkoilemaan.
Päättäjäisissä julkaistaan säältään moninaisen kevään suurimman jännitysnäytelmän eli pilkkicupin tulokset ja palkitaan parhaimmat mitä mahtavin palkinnoin. Myös fukseilla ja muilla uusilla kulauttelijoilla on päättäjäisissä jännät paikat, sillä illalla palkitaan myös juhlavasti vuoden Kulaus-tulokas!
Näiden lisäksi letkeissä pippaloissa on luvassa ainakin tietovisaa, arvontaa sekä toki saunomista. Myynnissä on tuttuun tapaan mitä mainiointa kalakeittoa, erinäisiä virvokkeita, haalarimerkkejä ja arpoja, joten otahan saunakamppeiden ja juominkien lisäksi mukaasi hieman käteistä.
Merkatkaapa siis tapahtuma kalentereihinne, sillä luvassa on taas huikeita hetkiä!